Haber

Binali Yıldırım: Ülkemizin terör açısından karşı karşıya olduğu tehditlerden bahsedelim

ÜSKÜDAR Mehmet Çakır Kültür ve SporMinibüsçü esnafıyla merkezde bir araya gelen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Binali Yıldırım, “Ülkemizin terör açısından karşı karşıya olduğu tehditleri konuşalım. Çözemeyeceğimiz hiçbir sorunumuz yok. AK Parti yine yapacak.”

“DİĞER İSTANBUL VE ANKARA BELEDİYE BAŞKANI SEÇMİYOR”

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Binali Yıldırım, Üsküdar Mehmet Çakır Kültür ve Spor Merkezi’nde minibüsçü esnafıyla bir araya geldi. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Binali Yıldırım, minibüsçü esnafına seslenerek, “Akşam televizyon programım var. Sesin mutlaka tamir edilmesi gerekiyor. Minibüsünüz tamir edilmezse minibüsünüz düzelmezse kar olmaz” dedi. onarıldı sesimiz düzelmediyse kusura bakmayın öndeki tablo belli 4 aday var ama bu adaylardan ikisi öne çıkıyor biri Cumhur İttifakı adayı yurdumuzu taşıyan adam Bugün geldiği yere, bölge ülkelerinin ve çevre ülkelerinin umudu haline gelen doğru adam Recep Tayyip Erdoğan’dır.Bir yanda adayı bilirsiniz, adayın destekçilerini de bilirsiniz. Anayasayı değiştiriyorduk, Cumhurbaşkanlığına birden fazla olsun diye yazdık. Görev vereceksin, milletin cebine gireceksin’. Bu nasıl bir motamot dediler. Peki, referandum oldu, Cumhurbaşkanını seçtik. • Kaç tane asistan atadık? Beş yıldır ülkeyi tek bir asistanla yönetiyor. Daha dereyi görmeden yakalarını sıyırdılar. Birincisi, beş yeterli değildi. İstanbul ve Ankara belediye başkanlarını başkan yardımcısı ilan ettiler. Meğer İstanbul ve Ankara halkı belediye başkanı seçmemiş; Başkan Yardımcılığına seçildi. habersiz. Karar verecek olan sensin. 14 Mayıs’ta İstanbul’daki minibüsçü esnaflarımızdan ses istiyorum. Türkiye’nin geleceği için, Türkiye’nin ülkesinde ve bölgesinde parlayan bir yıldız olması, güçlü bir lider ve güçlü bir Meclis ile yoluna devam etmesi için var mısınız? ” diye sordu.

“KEMAL EFENDİ ‘SENİNLE KONUŞUN’ DİYOR, KAÇ SÖZCÜK?” Yıldırım, “Biliyorsunuz 2017’de benim başbakanlığım döneminde ticari araçlara ÖTV muafiyeti getirdik, otomobilleri yeniledik. Cumhurbaşkanımız da haber verdi. Tüm ticari araçlardan ÖTV alınmayacak. Hayırlı olsun. ABD’nin karşı karşıya olduğu tehditler uçup gidiyor” dedi.

– İstanbulhabernizip.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu