Haber

Bursa Osmangazi’de firar eden kurbanlar onlara emanet

BURSA (İGFA) –Osmangazi Belediyesi Çevre Koruma ve Denetim Müdürlüğü mağdur yakalama ekipleri firar eden mağdurlara karşı hazır bekliyor.

Osmangazi ilçesinde 2 ekip halinde çalışan ekipler, ihbar üzerine firar eden maktulünü denetimli bir şekilde yakalıyor. Eğitimli ve donanımlı çalışanlardan oluşan mağdur yakalama ekipleri, Kurban Bayramı boyunca da vatandaşların hizmetinde olacak. Mağdur yakalama ekipleri, firar eden mağdurları düşük dozda uyuşturucu enjeksiyonları ile kısa sürede hareketlerini kısıtlayarak yakalar ve sahiplerine teslim eder.

Osmangazi Belediyesi Çevre Koruma ve Denetim Müdürlüğü Sorumlusu Veteriner Hekim Hakan Tan, “Kurban Bayramı yakınlarında taşıma sırasında kaçan kurbanlara karşı oluşturulan kurban yakalama ekipleri, 24 /7 Osmangazi Belediyesi kurban satış alanlarında hizmet vermektedir.Ekiplerimizin tamamı eğitimli arkadaşlardır.Vatandaşlarımız kaçmak için belediyeye ulaştığında ekiplerimiz hızla harekete geçerek vatandaşların yardımına koşmaktadır.Ekiplerimiz kaçan hayvanın hareketlerini sedye ile sınırlandırmaktadır. Kaçan hayvanlara çok düşük dozda sakinleştirici iğnelerle müdahale ediyoruz. Bu sayede hayvanları zarar vermeden yakalıyoruz” dedi.

demirciajans.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu