Haber

Çanakkale’de deprem oldu mu? SON DAKİKA! Çanakkale ve Balıkesir’de son dakika depremleri! 7 Kasım AFAD ve Kandilli deprem listesi!

Çanakkale Deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli bilgilerine göre Çanakkale İlçede deprem olup olmadığı merak ediliyor. Peki, Çanakkale Türkiye’de deprem mi oldu? Bugün Adıyaman’da deprem oldu mu? Kandilli Rasathanesi ÇanakkaleDeprem ve AFAD Çanakkale Depremin şiddeti merak ediliyor. Tamam Çanakkale Deprem ne kadar şiddetliydi? AFAD son deprem listesi ve Çanakkale yakın deprem bilgileri için Kandilli son deprem listesi! Çanakkale’de son depremler ve Son dakikadeprem haberleri…

GÖKSUN’DA DEPREM Mİ OLDU?

Balıkesir açıklarında 23.05’te Marmara Denizi’nde 4.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem Balıkesir’in yanı sıra İstanbul, Bursa, Tekirdağ ve Çanakkale’de de hissedildi.

AFAD SON ÇALKALAR LİSTESİ

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı Deprem Dairesi Başkanlığı, vatandaşlara son dakika deprem haberlerini ve güncel deprem haberlerini sunmaya devam ediyor.

KANDİLLİ’DEKİ SON DEPREMLER LİSTESİ

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi son dakika depremi haberler Vatandaşlara anlık deprem haberlerini i üzerinden veriyor. Kandilli Rasathanesi bölgesel deprem araştırmaları yaparak son 500 depremi internet sitesinde kamuoyunun bilgisine sunuyor.

BUGÜN DEPREM Mİ OLDU?

“Bugün deprem oldu mu?” sorusunun güncel cevabını takip etmek için Kandilli Rasathanesi ve AFAD’ın sitelerini takip edebilirsiniz. Burada anlık deprem analizleri yapılmakta ve en güncel verilerle sunulmaktadır. Son 500 depreme kadar bugün mü yoksa dün deprem mi oldu sorusunun cevabını Kandilli Rasathanesi ve AFAD’da bulabilirsiniz.

DEPREM NEREDE OLDU?

AFAD ve Kandilli deprem listelerinden veya haber.com’un son depremler sayfasından son dakika deprem haberlerine, depremin şiddetine, depremin nerede meydana geldiğine ulaşabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu