Haber

Çiftçi Mehmet Karakaya’yı öldüren baba-oğul tutuklandı

MANİSA’nın Salihli ilçesinde traktörüyle tarlasını sürmeye giden ve tabancayla ölü bulunan çiftçi Mehmet Karakaya’nın (42) öldürülmesiyle ilgili gözaltına alınan Ahmet Dolaman ve oğlu Sinan Dolaman tutuklandı.

Olay, dün Yeşilova Mahallesi’nde meydana geldi. Mersinli Mahallesi’nde çiftçilik yapan ve 2 çocuk babası olan Mehmet Karakaya, traktörüyle tarlasını sürmeye gitti. Kendisinden uzun süre haber alamayan yakınları, tarlaya gittiklerinde Karakaya’yı kanlar içinde hareketsiz yatarken gördü. İhbarla olay yerine gelen grupların yaptığı ilk incelemede tabancayla vurulan Karakaya’nın hayatını kaybettiği belirlendi. Olay yeri incelemesinin ardından Salihli Devlet Hastanesi morguna kaldırılan Karakaya’nın cansız bedeni, otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.

HAYVAN ÇİMLEME İDDİASI Olayın ardından JASAT, Asayiş ve Olay Yeri İnceleme ve İstihbarat Timinden oluşan ekipler, şüpheli veya zanlıları yakalamak için çalışma başlattı. Ekiplerin yürüttüğü çalışma kapsamında şüphelilerin Ahmet Dolaman ve oğlu Sinan Dolaman olduğu belirlendi. Baba ve oğul gözaltına alındı. Zanlıların ilk ifadelerinde, Karakaya ile aralarında otlatma tartışması nedeniyle husumet olduğu, olayın Karakaya ile ilgili kendilerine ait hayvanların tarlaya girmesiyle meydana geldiği öğrenildi. dövüş. Şüpheli baba-oğul, işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildiği mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Karakaya için Mersinli Mahallesi’nde cenaze namazı kılındı. Cenaze namazına Karakaya’nın yakınlarının yanı sıra Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda ve mahalle sakinleri de katıldı. Karakaya daha sonra mahalle mezarlığına defnedildi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu