Haber

Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Enes Eminoğlu Yalova’da

– Gençlik ve SporBakan Yardımcısı Enes Eminoğlu Yalova’da

Eminoğlu, “Yalovalı gençlerin yanında olmaya devam edeceğiz.

YALOVA – Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Enes Eminoğlu, “Yalovalı gençler için elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz. Spora ilgi ve alaka çok değerli. Gençlere yapılan yatırımlar çok değerli.”

Bakan Yardımcısı Eminoğlu, Yalova Belediyesi’ni kentte ilk kez ziyaret etti. Eminoğlu, Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk ve başkan yardımcıları tarafından çiçek ve ikramlarla karşılandı. Yalova’nın ihtiyaç sahipleri Tutuk’un makamında spor Yatırımları hakkında istişarelerde bulunan Eminoğlu, ardından AK Parti Yalova İl Başkanlığına devredildi. Burada İl Başkanı Umut Güçlü, Eminoğlu’na çiçek takdim etti.

Ziyarette gazetecilere açıklamalarda bulunan Eminoğlu, Yalova’da yaz spor okulu ve Travel Lover Projesi kapsamında KYK yurtlarındaki öğrencileri ziyaret edeceğini söyledi.

Yalova’daki gençlerin, spor yatırımlarının ve gençler için yapılan çalışmaların değerli olduğunu anlatan Eminoğlu, şöyle konuştu:

“Sayın Cumhurbaşkanımızın her zaman söylediği gibi Türkiye’nin Yüzyılı gençlik ve spor asrı olacaktır. Bu kapsamda 81 ilimizdeki tüm gelişmeleri çok yakından takip ediyoruz. Yalova hem İstanbul hem de Ankara olduğu için biz de uygulamalarımızı yapıyoruz. Burada geçmişe dayalı hukuk var.Buna dayanarak şehrimiz çok daha düzgün bir noktaya gelecek.İlimizin ihtiyacı olan bariz yatırımlarla ilgili de gerekli bilgileri aldık.Bunların devamı çok değerli.Yalova’nın gelişimini takip ediyoruz. gençler ve artan genç nüfus.Bu noktada mahalle alanları,havuzlar,spor salonları gibi birçok noktayı yakından takip edeceğiz.Yalova’yı seviyoruz.Yalovalı gençler için elimizden gelenin en iyisini yapmaya devam edeceğiz.Spora ilgi ve ilgi çok fazla. değerlidir.Gençlere yapılan yatırımlar çok değerlidir.Biz Gençlik ve Spor Bakanlığı olarak her zaman Yalova ve Yalovalı gençlerin yanındayız.Olmaya da devam edeceğiz.”

İl Başkanı Güçlü, Türkiye’nin yeniden büyüme ve kalkınma hamlesinde en önemli önceliklerden birinin gençlik olduğunu belirtti. Eğitim, sosyal yaşam ve spor faaliyetlerinde daha büyük adımlar atacağını belirten Güçlü, “Önümüzdeki dönemlerde bu seçimde inşallah yerel seçimler olacak. Spor yatırımlarını bakan yardımcımızla istişare edeceğiz. Yalova’da yapılacak ve taleplerimizi kendisine ileteceğiz.”

Ziyaretlerde AK Parti Yalova Milletvekilleri Ahmet Büyükgümüş ve Meliha Akyol da hazır bulundu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu