Yaşam

Gözyaşlarını Tutamıyor: Yeni Ken Ryan Gosling’den Barbie’nin Yönetmeni Greta Gerwig’e Duygusal Sürpriz

Barbie sineması dünyayı kasıp kavurmaya devam ediyor. Sinemanın yıldızları Margot Robbie ve Ryan Gosling de tüm dünyanın ilgi odağında. Ken karakteriyle akıllarda kalan Ryan Gosling, son olarak Barbie yönetmeni Greta Gerwig’e yaptığı duygusal sürprizle gündeme geldi.

Ayrıntılara bakalım.

Bildiğiniz gibi Barbie çılgınlığı uzun süredir dünyayı kasıp kavuruyor.

Barbie sinemasının vizyona gireceği tarih uzun zamandır tüm dünya tarafından merakla bekleniyordu. Öyle ki dünya çapında yapılan tanıtımlar sinemaya olan ilgiyi her geçen gün artırdı.

Ünlü isimlerin Barbie sinemasında yer alacağı açıklanınca tabii ki en çok merak edilen isim Ken oldu.

Barbie’yi canlandıracak olan Margot Robbie’ye kimin eşlik edeceği merak konusu oldu. Ryan Gosling’in adının netleşmesiyle birlikte ikilinin birbiriyle olan uyumu uzun süre tartışıldı.

İzleyicilerden gelen yorumlarda Ryan Gosling ve Ken karakterleri büyük beğeni topladı.

Tabii konuşma konusu Barbie iken ve hatta sinemanın yönetmeni kadınken bile sinemanın övülen noktasının yine erkek olması pek çok eleştiriye yol açmıştı.

Eleştiriler bir yana, Margot Robbie ve Ryan Gosling’in harika bir iş çıkardığını söylememek haksızlık olur.

Filmin yönetmeni Greta Gerwig’in başarısını elbette bir kenara bırakamayız. Gerwig dünya çapında milyar dolarlık başarılara imza atmaya devam ediyor.

Barbie sinemasının başarısı katlanarak artmaya devam ederken, Ryan Gosling’in Greta Gerwig’in doğum gününde yaptığı sürpriz gündem oldu.

40. yaş gününü kutlayan Greta Gerwig’e duygusal bir sürpriz de Barbie’nin Ken’i Ryan Gosling’den geldi. Ryan Gosling’in düzenlediği duygusal sürpriz, kısa sürede sosyal medyada gündem oldu.

Greta Gerwig ise şaşkınlık karşısında gözyaşlarına hakim olamadı. Peki sizce hediye neydi?

Ryan Gosling, birkaç dansçının bir araya gelip özel bir koreografi ile dans ettiği bir ‘flash mob’ düzenledi. Greta Gerwig’in olduğu odaya giren dansçılar, Barbie’nin müziği eşliğinde dans ederek onun doğum gününü kutladılar.

“Ken’in bildiği gibi, duygularınızı ifade etmenin en iyi yolu şarkılar ve danstır!” Notu düşürülen kutlama Barbie’nin sosyal medya hesaplarından paylaşıldı. ??

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu