Haber

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Esenler’de vatandaşlarla bir araya geldi

İçişleri Bakanı ve 2. Bölge Milletvekili Adayı Süleyman Soylu, Esenler’de vatandaşlarla bir araya geldi. Türkiye’nin bölgeye barış getireceğini belirten Soylu, “Allah bize fırsat verecek, göreceksiniz. Allah bize fırsat versin, biz Şam’a barış getireceğiz, Bağdat’a barış getireceğiz. Afganistan’a barış, Kabil.” Biz de bu medeniyeti Allah’ın izniyle dünyaya nakşedeceğiz” dedi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Esenler’de düzenlenen etkinlikte vatandaşlara seslendi. Doğu’nun birçok ilinde organize sanayi bölgesine yatırım yapmak isteyenlerin olduğunu belirten Soylu, “Şu anda Diyarbakır Organize Sanayi Bölgesi’nde 450 yatırımcı buraya yatırım yapayım diye sırada bekliyor. Aynısı Ağrı’da da var. Şanlıurfa’da var Mardin’de de aynı Van’da da aynısı Bizim derdimiz ne biliyor musunuz 780 bin kilometrekare değil Allah bize bir fırsat verir, görürsünüz. Allah nasip ederse Şam’a barış getireceğiz, Bağdat’a barış getireceğiz, Afganistan’a, Kabil’e barış getireceğiz ve bu medeniyeti dünyaya nakşedeceğiz Allah’ın izniyle” dedi.

‘TÜRKİYE’DE İSTİKRARI BOZMAK İSTİYORLAR’

ABD’nin Türkiye’ye yönelik tavrını eleştiren Soylu, “Bana oradaki malına el koyacağım diyor. Orada tek malım var dedim. O FETÖ’cü. Almayan korkaktır. Oradan alacağız.” Şunu söyleyeyim Türkiye güvenlik istikrarını Tayyip Erdoğan’la sağladı Türkiye siyasi istikrarını Tayyip Erdoğan’la yakaladı Türkiye Tayyip Erdoğan’la bütün istikrarını yakalayarak yoluna devam ediyor Şimdi istikrarı bozmak istiyorlar O başka bir şey daha yaptı. yakıp yıktılar Şırnak, Cizre, Nusaybin, Kızıltepe, Yüksekova, kardeşlerim, büyüklerim, her birinin evi, okulu, spor Salonlarıyla birlikte çok kısa sürede inşa etti. ve oradaki vatandaşlarımıza verdik. Tayyip Erdoğan ne demek istedi biliyor musunuz ‘Benim devletim 85 milyon insanın devletidir. Ben 85 milyon kişinin Cumhurbaşkanıyım” dedi.

Türkiye’nin çok sıkıntılı süreçlerden geçtiğini hatırlatan Soylu, “Bütün bu maliyetleri yaşadık. Ancak en büyük maliyet 15 Temmuz’un maliyeti oldu. 15 Temmuz’da uçaklarla, helikopterlerle, tanklarla insanlarımızı katlettiler. Bunu birlikte biliyoruz.Bunu birlikte yaşadık.Aslında ülkemizi işgal etmek istediler.FETÖ ülkemizi Amerika’ya vermek istedi.Ama Allah bu milletten razı olsun.Bu ay yıldızlı bayraklarla.Onlar da razı olsun. onları doğuran anneler tayyip erdoğan’ı beslemediler, onlar bu ülkeyi beslemediler, bu ülkeye vesayet kurmak isteyenler beslemesinler, istenmeyen adam ilan ettiler, yasak koydular. 50.000 kere yasak koysan ne yazar.Daha önce bu ülkede Amerikan Büyükelçisi bir söz söylediğinde herkes tedirgin olur.Türkiye’de bırakın Tayyip’teki Amerikan Büyükelçisini, Amerikan Başkanı’nın sözlerini kimse sallamıyor. Erdoğan’ın Türkiye’si” dedi.

haberkigi.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu