Haber

MAÇ ÖZETİ| Adana Demirspor – Fenerbahçe maç özeti! Adana Demirspor 1-1 Fenerbahçe maç özetini izle! FB maçı özetlerini izleyin!

Süper Lig’de 22.haftada Adana Demirspormisafir Fenerbahçe Mert Hakan Yandaş ile liderliği aldı. Ama sonra VAR’ın golü iptal etmesi ortalığı karıştırdı. Merak edilenler arasında maçın özeti de yer alıyor. Adana Demirspor – Fenerbahçe maç özeti! Adana Demirspor 1-1 Fenerbahçe maç özetini izle! FB maçı özetlerini izleyin!

FENERBAHÇE-ADANA DEMİRSPOR MAÇ ÖZETİ!

Maç özetini izlemek için beiNSport kurumsal sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

Süper Lig’in 22. haftasında Adana Demirspor’a konuk olan Fenerbahçe, Mert Hakan Yandaş ile liderliği ele geçirdi. Ama sonra VAR’ın golü iptal etmesi ortalığı karıştırdı. Pozisyonda herhangi bir handikap olmadığını savunan sarı lacivertliler, sosyal medya üzerinden Palabıyık’ı çok sert eleştirdi. Bazı Galatasaray ve Beşiktaş taraftarlarının gol öncesi hentbol olmadığını belirten açıklamalarda bulunması dikkat çekti. Karşılaşmanın 14. dakikasında Mert Hakan Yandaş ceza sahası dışından mükemmel bir şutla ağları buldu. Golün ardından VAR devreye girdi. VAR hakemi Koray Gençerler, elle oynadığı gerekçesiyle golü iptal etti. Bu kararın ardından ortalık karıştı. Lokasyon öncesi hentbol oynanmadığını sosyal medyadan ifade eden sarı lacivertli taraftarlar, VAR yönetimine sert tepki gösterdi. Bazı Galatasaray ve Beşiktaş taraftarlarının da Fenerbahçe taraftarlarının isyanına destek vermesi dikkat çekti.

habermahmudiye.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu