Haber

Sumudica: Beraberlik normal bir sonuçtu

Gaziantep FK Teknik Direktörü Marius Sumudica, Kayserispor maçı sonrası yaptığı açıklamada, “Beraberliğin normal bir sonuç olduğunu düşünüyorum.” Kupadaki Fenerbahçe maçına ilişkin konuşan Rumen teknik adam, kendilerini zor bir maçın beklediğini belirtti.

Gaziantep Futbol Kulübü, Trendyol Süper Lig’in 24. haftasında Kayserispor ile 1-1 berabere kaldı. Bu sonuçla Gaziantep FK puanını 24’e, Kayserispor ise 28’e yükseltti.

Maçın ardından Gaziantep FK Teknik Direktörü Marius Sumudica, kazanamadıkları için üzgün olduklarını söyledi. Sumudica, “Öncelikle oyuncularımızı bugün gösterdikleri çabadan dolayı tebrik etmek isterim ama galibiyet alamadık. Beraberliğin normal bir sonuç olduğunu düşünüyorum. Onların da pozisyonları vardı, bizim de pozisyonlarımız vardı ama biz de pozisyonları vardı. Onları değerlendiremedik. Ligde kalmak istiyorsak önümüzdeki hafta İstanbul maçını kazanmamız gerekiyor. Kolay olmayacak ama gidip mücadele edeceğiz. “Her puan önemli ama 3 puan almamız lazım.” . Daha sonra evimizde Samsunspor ile maçımız var. Zirveyle aramızda 2-3 puanlık fark var, olumsuz bir durum yok” dedi.

“Cezalandırılmamak için ne yapacağımı bilmiyorum”

Maçın hakemine tepki gösteren Sumudica, “Ben de bugün hakemleri eleştirmek istiyorum. En ufak bir hareket yaptığımda hemen bana kart gösteriyorlar. Ceza almamak için ne yapacağımı bilmiyorum. Sanırım Maxim’inki. Pozisyonu penaltıydı ama hakem bugün VAR’a gitmedi. VAR’da Halil vardı Umut Meler oradaydı neden beni aramadı bilmiyorum. Bugün Papy, Ogün, Gradel, Jevtovic gibi eksik oyuncularımız vardı. Bugünlerde her şey aleyhimize gibi görünüyor. Avrupa’da hakemler saha kenarına gelip antrenörleri uyarıyor ama ben sadece süreyi gösterdiğim için sarı kart görüyorum.” dedi.

“Fenerbahçe maçı çok zor bir maç”

Kupadaki F.Bahçe maçıyla ilgili konuşan Rumen teknik adam, “Fenerbahçe maçı çok zor bir maç. Kadromuzda birçok eksiğimiz var. Bazen ne yapacağımı, nasıl yapacağımı bilemiyorum. Çok önemli bir maçımız var. Sınırlı bir takım var.Fenerbahçe maçında bazı değişiklikler yapabiliriz.Fenerbahçe ligde farklı bir kupada.Farklı takımlarla oynayabilir. O yüzden bizim için zor bir maç olacak” dedi. – GAZİANTEP

damalajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu