Yaşam

Tozluyaka 22. Bölüm Tek Parça İzleme Ekranı: Tozluyaka Son Bölüm Tek Parça Full İzle

Ekranların en sevilen gençlik dizilerinden Tozluyaka, dün akşam 22. kısmıyla seyirci karşısına çıktı. Yaz döneminde FOX’ta büyük başarılar elde eden dizi, genç ve dinamik oyuncu kadrosu ile her bölüm izleyicisini kendine çekmeye devam ediyor. NTC Medya imzası taşıyan Tozluyaka’nın 22. kısmını kaçıranlar ve yine izlemek isteyenler için; Tozluyaka son kısım tek kesim full izleme ekranı…

Başrollerinde Emre Kınay, Dolunay Soysert, Tayanç Ayaydın, Begüm Birgören ve Kaan Mirac Sezen üzere isimlerin yer aldığı Tozluyaka, dün akşam 22. kısmıyla ekranlardaydı.

Tozluyaka son kısımda; Derya’nın evlenmesi ile son derece sarsılan Önder, kırgınlığını saklamaz. Bilmediği şey ise Derya’nın kalbinde sadece kendisinin olduğudur.

Bunun mecburî bir evlilik olduğunu bilse bile bu durum yeni kararlar almasını engelleyemez. Önder’i durdurmaya çalışacak kişi ise beklenmedik bir isimdir.

Ali, Arap ve Zeyno, Mavi’nin onu terk eden ailesini aramaya koyulurlar lakin büyük bir hayal kırıklığına uğrarlar. Ali büyük bir seçim yapmak zorunda kalır.

Yapacağı seçim fark etmese bile kapalı bir kapının kilidini açacaktır. Berk’in bile farkına varamadığı gizli hisleri ortaya çıkar.

Tozluyaka Geçtiğimiz Bölümde Neler Oldu?

Derya ile evlenmek isteyen Kenan her yolu deneyecektir. Vicdan azabının dibinde olan Derya ise zor anların içindedir. Her şeyi netleştirecek karar Derya’dan çıkacaktır. 

Önder ve Derya ortasındaki alakayı öğrenen Ali buna çok şaşırtmıştır. Bir yandan annesi ve sevdiği adam varken, başka yanda babasının hayatı kelam mevzusudur. Berk ise babasını kaybetme korkusu ile karşı karşıya kalır. Bu durum onu Derya ile yüz yüze getirir. 

Bu durumların yanı sıra gençler kendi dünyalarındadır. Aşklarını, heyecanlarını ve tatlı atışmalarını yaşadıkları esnada büyüklerin alacağı kararlar onların da hayatını derinden etkileyecektir.

Tozluyaka 22. Kısım Tek Modül İzleme Ekranı

TOZLUYAKA SON KISIM TEK KESİM FULL İZLE

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu