Teknoloji

Amiral Gemi Katili Xiaomi Civi 4 Pro Resmen Tanıtıldı

Xiaomi Civi 4 Pro için beklenen gün geldi ve resmi tanıtım yapıldı. İşte çarpıcı özelliklere sahip yeni modelin öne çıkan detayları…

Xiaomi, uzun zamandan beri akıllı telefon dünyasında konuşulan Xiaomi Civi 4 Pro modeli için resmi tanıtım etkinliğini gerçekleştirdi. Şirkeitn tanıtımında yeni kamera özellikleri ve güçlü işlemciye vurgu yapılırken Qualcomm’un yeni işlemcisi Snapdragon 8S Gen 3 kullanan ilk modelde Xiaomi Civi 4 Pro olarak kayıtlara geçti. Üstün özellikler ve yapay zeka işlemleriyle dikkatleri üzerine çeken Snapdragon işlemci, Xiaomi Civi 4 Pro’nun günlük hayattaki gerçek kullanımıyla tam anlamıyla test edilmiş olacak.

Xiaomi Civi 4 Pro Özellikleri

Xiaomi Civi 4 Pro’da yer alan özellikler, daha öne yapılan sızıntılarla büyük oranda uyuşuyor. Telefonda 6.55 inç büyüklüğünde bir ekranı tercih eden Xiaomi, 1.5K çözünürlük desteği, 120 Hz yenileme hızı ve 3.000 nit parlaklık değeri ile etkileyici bir performans sunuyor. Mobil cihazlarda bir telefon ekranından beklenebilecek en iyi değerlere sahip olan cihazda Snapdragon 8s Gen 3 işlemci 12 ve 16 GB RAM seçenekleriyle eşleştiriliyor. Böylece güçlü işlemciye ek olarak yüksek bellek kapasitesi de çoklu işlemlerde telefonun akıcı bir performans sunacağını gösteriyor.

Amiral Gemi Katili Xiaomi Civi 4 Pro Resmen Tanıtıldı!

Xiaomi Civi 4 Pro Kamera Özellikleri

Xiaomi Civi 4 Pro kameraları dikkat çeken teknolojilerle destekleniyor. Tanıtımda yer alan açıklamalara göre önde 32 MP geniş ve ultra geniş açı destekli çift kamera bulunuyor. Böylece selfie çekimlerinde ve video çekimlerinde kullanıcılara çok daha net ve yüksek çözünürlüklü bir destek sağlayacak şirket, arkada ise 50 MP ana kameraya ek olarak 50 MP + 12 MP olmak üzere üçlü bir kamera kurulumu sunuyor. Tüm bunlar yüksek çözünürlüklü fotoğraf ve video çekimleri için telefonun iyi bir donanıma sahip olduğunu gösteriyor. Üstelik yapay zeka destekleri de ihmal edilmemiş durumda.

4700 mAh kapasiteli pili ve 67W hızlı şarjı ile kutudan çıkacak telefonda HyperOS da fark yaratıyor. Kamerasından işlemcisine, RAM’den batarya performansına kadar oldukça iddialı özellikleriyle piyasaya giren Xiaomi’nin yeni modelinden beklentileri oldukça yüksek.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu