Haber

Başkan Kanar ”Sizde Ailemizin Bir Parçasısınız”

On bir ayın sultanı Ramazan ayının rahmetini hemşehrileriyle paylaşan Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Mehmet Kanar, depremzedeler ve yetim ailelerle iftar sofrasında buluştu.

“Artık ailemizin bir parçasısın. Sıkıca sarılıp yaralarımızı birlikte saracağız.” sözlerini kullanan Önder Kanar, ilçedeki tüm faaliyet ve düzenlemeleri iptal ederek, depremzedeler ve deprem bölgesi için tüm takviyeleri yapacağını bildirdi.
İlçede depremzede, yetim ve yetim ailelerinin katıldığı iftar programına ilçe protokolü ve Mustafakemalpaşa Belediyesi yöneticileri katıldı.

Aileler ve çocuklarla baş başa sohbet eden Önder Kanar, “Bu mübarek günde sizlerle birlikte orucumuzu açmak bizleri mutlu etti. Tabii ki, bir yanımız her zaman acı ve buruk olacak. Depremin yol açtığı kayıpların ve yıkımın hüznü hep aklımızda. Yüzyılın felaketi olan 6 Şubat depreminde hayatını kaybeden 50 bin vatandaşımıza bir kez daha Allah’tan rahmet diliyorum.

Başkan Kanar ”Bu konuları konuşarak sizin acınızı çekmeyeceğim. Ben o anı sizler kadar yaşayamasam da Hatay görevimde Arsuz’da bulunarak depremin acısını anbean yaşadım diyebilirim. Ülke olarak zor bir dönemden geçiyoruz. Ancak eminim ki devletimiz onların yardımları ve çalışmaları ile 11 şehri kısa sürede restore edecektir. Beni ailenden biri gibi görebilirsin. Neye ihtiyacın olursa kapım her zaman herkese açık. Bu ağır yaraların kısa sürede kapanması yeterlidir. Allah bu mübarek ramazan ayında tuttuğumuz oruçları kabul etsin. ‘söz konusu.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu