Ekonomi

Borsa İstanbul’daki sağlık şirketi 27 milyon TL’lik ihaleyi kazandı

Oncosem Onkolojik Sistemler Sanayi ve Ticaret A.Ş. ( ONCSM) Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile 36 aylık kemoterapi ilacı hazırlama hizmet sözleşmesi imzaladıklarını duyurdu.

Şirketin Kamuyu Aydınlatma Platformu’nda (KAP) yayımlanan açıklamasına göre sözleşme bedeli 27.704.527,20 TL olarak belirlendi.

Açıklamada, sözleşmenin şirketin faaliyet sonuçlarına olumlu katkı sağlayacağı belirtildi.

Oncosem Onkolojik Sistemler A.Ş. onkoloji alanında ilaç hazırlama, dağıtım ve uygulama hizmetleri veren bir firmadır.

KAP açıklaması:

ONCSM Ne Yapar?

Oncosem Onkolojik Sistemler Sanayi ve Ticaret A.Ş. (ONCSM), kanser tedavisinde hayati rol oynayan kemoterapi ilacı hazırlama ve uygulama hizmetlerinde; yarı mamul bileşenler, tıbbi cihazlar, teşhis cihazları ve koruyucu ekipman üretiminde uzmanlaşmış bir şirkettir.

Şirket 1997 yılında Ankara’da kurulmuş olup 2023 yılında kurulacaktır. Borsa İstanbul Yılında kamuoyuna sunuldu. Türkiye’de kemoterapi tedavisi gören her iki hastadan birinin kemoterapi ilaçları Oncosem’in ürettiği sistemlerde hazırlanıyor. Şirketin Oncocare, Oncowaste, CRT ve CAT markaları altında geniş bir ürün yelpazesi bulunmaktadır. Şirket, uluslararası standartlarda kalite ve hizmet anlayışıyla çalışarak sağlık alanına katkı sağlamayı amaçlamaktadır.

Bu yazı ilk olarak Halkarz.net’te yayımlandı.

cesmeajans.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu