Yaşam

Kızılcık Şerbetinin Amin Reis’e Dönüşmesinde Nilay’ın Mustafa’dan Çiçek Alması Eleştirilerin Hedefi Oldu

Show TV’nin olaylı dizisi Kızılcık Şerbeti, her yeni bölümüyle sosyal medyayı sallamaya devam ediyor. Her bölüm daha da ilgi çekici hale gelen Kızılcık Şerbeti’nin son bölümünde Nilay ve Mustafa’nın ‘Amin’ sahnesi sosyal medyada izleyenler tarafından eleştirildi!

Bildiğiniz gibi Kızılcık Şerbetinde işler her geçen gün daha da karmaşıklaşıyor.

Önce Nursema ve Umut, ardından Alev ve Abdullah, Kıvılcım ve Ertuğrul, çiftin arasında yaşananlar konusunda kafamız tamamen karıştı. Her şeye rağmen bir araya gelen Fatih ve Tabiat ikilisi de mücadele ediyor.

Ancak dönemin en beğenilen ve dikkat çeken çiftlerinden biri de Nilay ve Mustafa’dır.

Diğer kaotik çiftlerin yanı sıra aşklarını ilk döneme göre daha yakından ve daha belirgin gördüğümüz Mustafa ve Nilay’ın senaryo yazarına fazla sakin görünmesi bu çift için de kaos yaratıyor.

Bölümü izleyenler biliyor ki Mustafa kısır olduğunu öğrendi.

Yeni çocuk sahibi olan ve oğluna babasının adını veren Mustafa, Nilay’ın kendisini aldattığı düşüncesiyle doğal olarak yıkılır.

Öte yandan yeni bölüm fragmanında masadaki herkese bebeğin kendisinden olmadığını anlatıyor.

Öte yandan Nilay ile hiçbir şey konuşmadan boşanma davası açtığını söylüyor. Gördüğünüz gibi durum karmaşık bir hal aldı. İşin aslını merak ediyoruz aslında…

Tüm bu kaotik olayların yaşanmadan önceki bölümde Mustafa, Nilay’a çiçek alıp “Amin, amin!” Ödülünü aldığı sahne eleştirildi.

Dizide referans olarak sosyal medyada yaşananları görüyoruz. Mustafa’nın Nilay’a çiçek alıp iyi dileklerini paylaştığı sahnedeki ‘Amin’ yansıması da izleyenleri rahatsız etti.

Nilay’ın sosyal medyada “Amin Reis” lakaplı Gizem Yıldız’ı taklit etmesi üzerine senaryoya “artık yeter” yorumları geldi.

Kimisi bu göndermeyi beğenirken, kimisi de “sosyal medyadan uzak durun” yorumunu yaptı.

??

??

??

??

??

??

??

??

Bu bahis hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorumlarda buluşalım!

guce-ajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu