Haber

İlhan Ocaklı, Şile Belediye Başkan Adayı olarak seçim kampanyasına devam ediyor

Yine AK Parti Şile Belediye Başkanı Adayı olan İlhan Ocaklı, seçim çalışmaları kapsamında Yazımanayır ve Ağaçdere mahallelerini ziyaret etti.

Ziyarette AK Parti Şile İlçe Başkanı Erdoğan Akgül, MHP İlçe Başkanı Mustafa Pıçak ve çok sayıda mahalle sakininin katılımıyla toplantı gerçekleştirildi. Başkanlığı döneminde yaptığı çalışmaları anlatan Ocaklı, “Bizim sevdamız bu ülkeye ve bu güzel ilçeye. Son 5 yılda yaşanan küresel salgın hastalıklara, savaşlara ve doğal afetlere rağmen Şile Belediyesi olarak ilçemize hizmet etmekten hiç vazgeçmedik. Halkımız. Şile Belediyesi’ni her alanda var ettik. “Projelerimizle Şile’nin gelecek yüzyılını inşa ettik. Birbirinden değerli projelerle toplam 10 Milyar TL’lik yatırımı Şile’ye kazandırdık. Sizlerin duaları ve destekleriyle Şile’nin geleceğini birlikte inşa etmeye devam edeceğiz” dedi.

Ocaklı, “2019 yılında Başkanımız Murat Kurum’la birlikte başlattığımız yatırım atılımını İstanbul’da taçlandırmaya ve sürdürmeye devam edeceğiz. Şile’miz İstanbul’un parlayan yıldızı olmaya devam edecek. ‘Yine İstanbul’ diyerek çıktığımız bu yolda , Şile Yeniden’ ile her zaman hayallerimizi hayal etmeye devam edeceğiz.” Bunu hep birlikte gerçekleştirmeye devam edeceğiz” dedi.

Ocaklı, “Gençlere halı saha sözü vermiştik. Bu tesisin temelini kısa sürede atıp inşaatına hızla başlayacağız. Ayrıca mahalle muhtarımızın talep ettiği toplantı salonunu da kullanıma hazır hale getirdik. Mahalle sakinlerimizin kullanımına sunacağız. Spor yatırımlarımıza önümüzdeki dönemde de devam edeceğiz. “Halı alanları ve yeni spor sahaları kazandıracağız. Kırsal mahallelerimizin meydanlarını düzenleyip özel aydınlatma, çevre düzenlemesi, zemin kaplamaları ve kent mobilyalarıyla köy meydanlarımıza bölgenin dokusuna uygun estetik bir görünüm kazandıracağız” dedi.

haber-kaman.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu